Nieuws

Scheuten Glas en Scheuten Solar hebben hun vernieuwde websites gelanceerd. Op een overzichtelijke manier vinden bezoekers hier alle relevante informatie omtrent de producten, projecten en toegevoegde waarde van beide bedrijven. Scheuten Glas en Solar behoren tot de Scheuten-Groep, een internationale onderneming voor totaaloplossingen in glas- en zonne-energiesystemen.

Via www.scheutenglass.com presenteert Scheuten Glas haar complete productlijn van hoogwaardige glasproducten op het gebied van thermische isolatie, zonbeheersing, geluidsisolatie, veiligheid, brandwering en design. Deze producten worden geleverd vanuit fabrieken en vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Met de eigen productie van het basisproduct floatglas in Osterweddingen (D) is Scheuten actief in de totale productieketen van glas. Op de website vinden bezoekers tevens de meest aansprekende projecten die Scheuten Glas heeft gerealiseerd, of waaraan zij glas heeft geleverd.

Via www.scheutensolar.com presenteert Scheuten Solar haar totaaloplossingen op het gebied van zonne-energie. Architecten, dakeigenaren (zakelijk en particulier), investeerders en projectontwikkelaars vinden via de nieuwe website de weg naar hun (BI)PV-systeem. Scheuten Solar creëert extra waarde met krachtige PV-oplossingen, die bestaan uit ‘German made' hoogwaardige solar producten. Daarnaast toont de website de meest aansprekende solarprojecten die in eigen beheer zijn gerealiseerd. Scheuten Solar is actief in alle landen waar zonne-energie rendeert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.