Productnieuws
Glasinkten

Dip-Tech brengt Spectrum R uit een nieuwe en verbeterde serie glasinkten uit voor het digitaal printen van glas. De Spectrum R inktserie is volgens Dip-Tech ontwikkeld om te voldoen aan de evoluerende industriële eisen en milieunormen. De glasinkten zijn compatibel met alle Dip-Tech-printers en beschikbaar in zwart, wit, blauw, groen, rood en oranje.

Dip-Tech is een Ferro-bedrijf. De nieuwe Spectrum R inktserie vervangt de oude Spectrum-inkten die de afgelopen vijftien jaar wereldwijd door klanten van Dip-Tech zijn gebruikt. Met de release wordt de levering en het gebruik van de oudere Spectrum-inkten geleidelijk afgebouwd. Het einde van de levensduur is verwacht voor tegen juli.

Kenmerken

  • Verbeterde chemische en krasbestendigheid
  • Nauwkeurige RAL-kleurafstemming
  • Uitzonderlijk levendige en levendige kleuren
  • Ontworpen voor verbeterde milieuprestaties
  • Voldoet aan REACHLood- en cadmiumvrij
  • Volledige naleving van de normen van EU-richtlijn 2011/65 / EU

Dip-Tech-klanten die al zijn begonnen met het gebruik van de nieuwe glasinkten, zijn volgens de producent tevreden over de prestaties en genereren positieve beoordelingen. ‘Ik heb net een upgrade gehad van de keramische inkten’, plaatste Nastazia Metaxa, Design en Project Manager bij ToughGlaze (UK) op LinkedIn. ‘Echt enthousiast over de resultaten.’ Carloemanuele Pina, beheerder van Glassfer (Italië) heeft vergelijkbare opvattingen: ‘We zijn zeer tevreden met de nieuwe inkten. We hebben 600 vierante meter werk verricht op onze Dip-Tech NEraD met DMIX en het werd zonder problemen afgedrukt. Rood en groen zijn veel beter, waarschijnlijk dankzij de samenwerking tussen Dip-Tech en Ferro bij het ontwikkelen van de nieuwe serie.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.