Productnieuws
Ontspiegeld glas

Guardian Glass lanceert met Guardian Sense ontspiegeld glas voor touchscreens en displays. Kenmerken: anti-reflectie en heldere optica, gecombineerd met anti-vingerafdrukeigenschappen. Het glas biedt daarmee een hoog contrast en kleurweergave.

Het bieden van digitale inhoud met interactieve functies stelt de hoogste eisen aan de nieuwste 4K-resolutieschermen. Guardian Sense voldoet aan die eisen door een mix van  prestatiekenmerken zoals glans, waas, helderheid, anti-sprankeling en de redauctie vanvingerafdrukken. Guardian Sense is beschikbaar in twee versies, Guardian Sense 85 en Guardian Sense 60 (de nummers bepalen hun glansgraad), in diktes van 2 tot 8 millimeter en met afmetingen tot 2.250 x 1.650 millimeter.

Samenwerken

Het selecteren van het juiste ontspiegeld glas voor digital signage, beeldschermen en touchscreens verbetert de effectiviteit van beeldschermen met glazen oppervlakken. Om die reden werkt Guardian Glass ‘nauw samen met fabrikanten, systeemintegrators en ontwerpers van digitale displays om zo glasoplossingen te ontwikkelen met de ideale balans tussen glasprestaties en uiterlijk’. Naast Guardian Sense omvat het assortiment gespecialiseerde producten voor digital signage, screens en vitrines Guardian Clarity, Guardian ThermaGuard NRG en Guardian Dielectric Mirror. Guardian Clarity anti-reflecterend glas is bestemd voor optimaal zicht in etalages en vitrines. Guardian ThermaGuard NRG is verwarmd glas met een Low-E coating dat de invloed van temperatuurschommelingen op de kwaliteit van digitale borden en displays reduceert. Guardian Dielectric Mirror combineert de spiegelfunctie met die van smart-tv en projectieschermen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.