Nieuws

Thomsa Glass vertegenwoordigt architecturale glasproducten en -systemen voor speciale toepassingen voor in- en exterieur met de focus op ‘smart glass’. Het bedrijf uit Eindhoven timmert behoorlijk aan de weg. Zo zijn recent in het hoofdkantoor van Eastman Chemicals in Rotterdam Dream Glass privacy glaswanden toegepast en is de dakbeglazing van Theater Carré vervangen door Suntuitive Dynamic glass. Verder heeft Thomsa de exclusieve verdeling van G-smatt digital media glass voor Nederland gekregen. In een interview met Glas in Beeld legt directeur José Zaman uit waarom dynamisch glas de toekomst heeft. Zaman is ook één van de sprekers tijdens de GLASDAG 2020 op 9 juni in het AFAS Experience Center.

Lees het volledige interview met José Zaman in de jongste uitgave van Glas in Beeld die deze week verschijnt. Nog geen abonnee? Vraag hier een proefexemplaar op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.