Nieuws

Ondernemersorganisaties FOSAG en NOA hebben hun krachten gebundeld en gaan verder onder de naam 'FOSAG-NOA Onderhoud en Afbouw'. Bij de hernieuwde samenwerking zal de nadruk liggen op belangenbehartiging en dienstverlening aan de individuele leden.

 

De nieuwe koepel vertegenwoordigt ruim 4.000 bedrijven met zo'n 40.000 werknemers met een gezamenlijke omzet van 4 miljard in de bedrijfstakken onderhoud en afbouw. Een zelfstandige branche met een eigen opleidingsinstituut Savantis en het administratiekantoor A&O-Services. Voorzitter is J. van Walsem en vice-voorzitter J. van de Kant. Het secretariaat wordt aangestuurd door E. Kruiderink en F. Rohof. De secretariaten van de samenwerkende organisaties FOSAG en NOA blijven gehandhaafd in respectievelijk Waddinxveen en Veenendaal. Beide brancheverenigingen kennen al een lange historie op het gebied van samenwerking. Meest recente voorbeeld van vruchtbare samenwerking is de lobby voor het permanent maken van de lage BTW voor schilder- en stukadoorwerken aan woningen ouder dan vijftien jaar. Deze nieuwe stap in de samenwerking betekent onder andere dat beide verenigingen hun gezamenlijke lobbyactiviteiten gaan intensiveren. Bovendien kan door de grotere omvang de kwaliteit van de dienstverlening verder toenemen. Op bureauniveau betekent dit voor de medewerkers een nauwere samenwerking. De efficiëntere samenwerking heeft tot gevolg dat de beide organisaties zoveel mogelijk door telkens één medewerker vertegenwoordigd zullen gaan worden.

1 reactie op “FOSAG en NOA bundelen krachten

  1. Cornelia schreef:

    ppk21 Варто також попередити усіх, що “Фільм “Петля часу”, який виходить в прокат 27.09.2012 буде ÐÿÂ¾ÃÂºÃÂ°ÃÂ·Ã‘ƒÂòатися лише російською мовою!” Тому що лицемірні покидьки з Top Film Distribution рекламні постери до нього роблять українською і ніде не вказують, що сам фільм буде йти російською. І це може ввести в оману.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.