Nieuws
Bohle

Bohle is gestopt met de voorbereidingen van enkele grote beurzen dit najaar: Glasstec in Düsseldorf, de grootste glasbeurs ter wereld, en GlassBuild in Las Vegas. Vanwege de bezorgdheid over het coronavirus zijn er al drie beurzen waaraan de producent van machines en gereedschappen voor de glassector dit voorjaar wilde deelnemen geannuleerd of uitgesteld, namelijk de Hardware Fair (Keulen), ChinaGlass (Shanghai) en Fensterbau Frontale (Nürnberg). 

Bohle zou nu beginnen met de intensieve voorbereidingen voor de beurzen dit najaar maar de beursplannen voor 2020 zijn tot nader order bevroren. Het bedrijf zal, zoals et er nu naar uitziet, met een aangepast concept op de Glasstec verschijnen. De toezegging voor Handwerk Live op de Glasstec blijft overeind. Het bedrijf is hier beschikbaar voor klanten. Een kleine aanwezigheid voor internationale industriële klanten is ook gepland. ‘Wij vinden dat we een bijzondere verantwoordelijkheid hebben ten opzichte van de glasbranche en we willen graag waar mogelijk deze verantwoordelijkheid nemen’, benadrukt CEO Arne Klöfkorn.

Lees het volledige bericht en de motivatie van Klöfkorn op de site van Bohle Benelux uit Veenendaal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.