Nieuws
LiSEC Campus

LiSEC houdt van 27 tot en met 30 oktober een virtueel evenement. Onder de naam LiSEC Campus focust de Oostenrijkse producent van machines voor glasbewerking zich vier dagen op ‘All in one solutions’ voor de glasverwerker. Showrooms met 3D-modellen, live presentaties, inzichten in live productie en expertgesprekken geven de meest actuele en essentiële informatie.

2020 is een jaar vol onvoorziene ontwikkelingen. Voor LiSEC alle reden om nieuwe, innovatieve wegen te bewandelen, ook als het om beurzen gaat. Na annulering of uitstel van de belangrijkste evenementen in de branche, zoals glasstec, richt LiSEC een virtuele campus in ‘om klanten de toekomst van vlakglasverwerking te laten ervaren’.

LiSEC Campus met machines, software en service

De virtuele LiSEC Campus staat in het teken van machines, software en service. Daarbij staan zowel innovatieve individuele oplossingen als systeemoplossingen op het gebied van vlakglasverwerking en -afwerking centraal. Tijdens het evenement staat het LiSEC-team online klaar om via (video)chat vragen te beantwoorden. Deelname is kostenloos en inschrijven kan hier online.

Lees al onze berichten over LiSEC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.