Productnieuws

Belned helpt de vakman werk van hoge kwaliteit te leveren. Het bedrijf uit Raamsdonksveer is al meer dan veertig jaar specialist op het gebied van beglazingsartikelen. De kennis en kunde van de medewerkers heeft zich onder andere vertaald in een ruim assortiment glaslatten in verschillende maten en vormen. In de jongste uitgave van Glas in Beeld (#5 – november 2020) is een overzicht daarvan gepubliceerd.

Belned levert niet alleen reguliere glaslatten uit voorraad maar ook opdeklatten, sponning verhogende latten, ventilatielatten, neuslatten, MDF koplatten, MDF plinten en aluminium beglazingsprofielen. De glaslatten zijn standaard van eerste kwaliteit Dark Red Meranti dat voldoet aan de PEFC-norm en zijn op aanvraag ook leverbaar in KOMO-gecertificeerd en FSC®-gecertificeerd hout. Diverse modellen zijn ook in Accoya hout, het beste alternatief voor tropisch hardhout en standaard FSC®-gecertificeerd.

Direct aan de slag met glaslatten

Om direct aan de slag te kunnen gaan op het werk, kort Belned de glas- en neuslatten af op de gewenste lengte(s). Ook bewerkingen als in verstek zagen, voorboren, contramallen en voorzien van uitkepingen, kunnen vooraf worden verzorgd. Dat geldt ook voor het plakken van beglazingsband op de afgekorte lengtes. Belned heeft een verfstraat in huis; de glaslatten kunnen in iedere gewenste RAL kleur worden gegrond. Dat gebeurt standaard in RAL1013. RAL7026 of Pehalin zijn tevens kleuren die uit voorraad leverbaar zijn. Andere producten die Belned op de markt brengt zijn kitten, gereedschappen, ventilatieroosters, voorzetramen en andere beglazingsartikelen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.