Nieuws
Pyroguard

Het moederbedrijf van Pyroguard, producent van brandwerende beglazing, heet voortaan Technical Fire Safety Group. Met de nieuwe naam wil de overkoepelende organisatie duidelijk maken dat het zich verder wil verbreden met bedrijven die oplossingen bieden op het gebied van brandveiligheid. De Technical Fire Safety Group ondersteunt deze bedrijven met management, juridische en administratieve zaken.

Bekend van het merk Pyroguard en Fireglass UK biedt de Technical Fire Safety Group een breed aanbod op het gebied van brandveiligheid. Het gamma bevat zowel bewerkbaar als gehard brandwerend glas, maar bijvoorbeeld ook brandwerend isolatieglas en aanvalswerende beglazing.  Ook biedt de groep sinds kort installatieservices aan.

Verregaande ambities

‘Deze nieuwe identiteit toont onze verregaande ambities om ook niet-glasgerelateerde acquisities mogelijk te maken op het gebied van brandveiligheid’, zegt Neil Tilsley, CEO van de Technical Fire Safety Group. ‘We zijn heel enthousiast over de presentatie van onze nieuwe identiteit, die een belangrijke stap voorwaarts betekent voor de groep als geheel én voor onze handelsbedrijven. De Technical Fire Safety Group is het perfecte onderdak voor onze dynamische en snelgroeiende bedrijven Pyroguard en Fire Glass UK. Onder deze naam kunnen beide bedrijven groeien in marktaandeel en internationale expansie. Tevens beschikken we hiermee over een ideaal vehikel voor andere aanvullende bedrijven met eenzelfde ambitie en potentie.’

Het hoofdkantoor van de Technical Fire Safety Group is gesitueerd in het noordwesten van het Verenigd Koninkrijk. De groep telt tien operationele vestigingen, heeft 300 medewerkers en is actief in meer dan dertig landen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.