Nieuws
glasbokken

Een organisatie is in grote mate afhankelijk van haar bedrijfsmiddelen. Goed zicht op de locatie en verplaatsingen van belangrijke goederen en objecten is cruciaal. Tenminste, dat vindt Konneksie. Het bedrijf uit Rijssen brengt in samenwerking met EUROBOK en KPN een oplossing op de markt voor het traceren van glasbokken.

Konneksie is ontwikkelaar van Cloud software voor het traceren van bedrijfsmiddelen die gemakkelijk te volgen zijn op een track-en-trace dashboard. Zo ook glasbokken. Een sensor, hufterproof verlijmd of vastgeschroefd aan de glasbok, geeft een signaal af zodat de eigenaar van de glasbok kan zien waar die staat. KPN denkt mee zodat Europese dekking gegarandeerd is, ook in gebieden met nauwelijks bereik. 

Wél goed werkend

Om in kaart te brengen waarom Konneksie nu wél een goed werkende oplossing heeft waar andere bedrijven die maar deels bieden, hebben we per TEAMS een driegesprek met Ben van der Vegt van Konneksie, DGA van EUROBOK Wim Hekkens en Titia Houwing van KPN.

In de nieuwe Glas in Beeld (#1 – februari 2021) die deze week verschijnt, leest u het volledige artikel. Nog geen abonnee? Neem hier een abonnement.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.