Nieuws
GIMAV

De tweejaarlijkse VITRUM in Milaan, hoofdzakelijk een machinebeurs, vindt volgend jaar plaats van dinsdag 5 tot en met vrijdag 8 september. GIMAV, de overkoepelde organisatie van producenten van glasbewerkingsmachines en gereedschappen, heeft deze datum vorige week bekendgemaakt. De internationale glasbeurzen Glasstec en VITRUM wisselen elkaar af: de Glasstec in Düsseldorf in de even jaren en VITRUM in Milaan in de oneven jaren.

Milan Glass Week

Parallel aan VITRUM vindt ook volgende jaar de Milan Glass Week plaats. Het belangrijkste centrum van het evenement bevindt zich in het modernste deel van Milaan. Dit deel van de stad kenmerkt zich door het uitgebreide gebruik van vlakglas in kantoor- en woongebouwen. Als onderdeel van het beursprogramma vindt een reeks off-site evenementen plaats in verschillende delen van de stad. ‘Visie’ is nu officieel het thema van deze eerste Glasweek. Glas staat centraal in de transitie naar duurzaamheid, als transparant, oneindig recyclebaar materiaal dat objecten een unieke stijl geeft. Voor bedrijven die naast de beurs ook aan de Glasweek willen deelnemen zijn er verschillende opties: je kunt sponsor worden van Glasweek, of je organiseert je eigen initiatief en exploiteert de zichtbaarheid ervan. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.