Nieuws
duurzame inzetbaarheid

In zijn vorige column in Glas in Beeld had Dave Hoffmann van Pilkington Nederland het over mobiel werken na corona. In zijn tweede ‘Duurzame inzetbaarheid in beeld’ aandacht voor het inzetten van tools en data om je HR-beleid zo gestructureerd mogelijk te kunnen aan- en bijsturen.

Duurzame inzetbaarheid kun je op allerlei manieren omschrijven. Voor Hoffmann s het vooral dat je iemand helpt gezond zijn of haar pensioen te halen met voldoende kennis en waarde voor de organisatie. Het is van groot belang dat iemand gemotiveerd blijft en achteraf met trots terug kan kijken op de tijd bij een bedrijf, in zijn geval Pilkington. Maar duurzame inzetbaarheid blijft een loos begrip als je er niet concreet handen en voeten aan geeft. Bedrijven, ook kleinere, kunnen volgens Hoffmann met data hun beleid prima vormgeven. 

In de nieuwe Glas in Beeld (#3 – juni 2021) die deze week verschijnt, lees je het volledige artikel. Nog geen abonnee? Neem hier een abonnement.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.