Nieuws
Polflam

POLFLAM, producent van brandwerende beglazing en sinds 2020 direct vertegenwoordigd in de Benelux, breidt haar productiecapaciteit uit. Momenteel worden in Polen een nieuw modern kantoor, productiehal en magazijn gebouwd op 8 hectare grond, 25 minuten rijden van Warschau. Bouwbedrijf CFE Polska, onderdeel van de Belgische multinational CFE Group, is verantwoordelijk voor de bouw van de nieuwe fabriek. Met deze investering POLFLAM haar totale productiecapaciteit.

POLFLAM produceert in Polen sinds 2005 brandwerend gehard gelaagd glas volgens eigen innovatieve hydrogel technologie en levert deze in heel Europa. Het bedrijf heeft het afgelopen jaar haar hele range aan brandwerend glas getest in standaard houten kozijnen volgens Nederlandse beglazingsdetails met genagelde glaslatten. Speciaal voor de Nederlandse markt heeft de producent een EW30/EI15 en een EW60/EI30 beglazing ontwikkeld en inmiddels op de markt gebracht.

Volg de nieuwbouw hier live en lees het volledige artikel over POLFLAM in onze aankomende uitgave die volgende week verschijnt. Nog geen abonnee? Neem hier een abonnement.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.