Nieuws
Scheuten

Scheuten zet het proces van digitalisering en professionalisering voort en krijgt een nieuw hoofdstuk met de lancering van Scheuten Glassist. Klanten kunnen met dit online platform al hun zaken met Scheuten actueel, direct en eenvoudig 24/7 terugvinden. Glassist biedt op een gebruikersvriendelijke manier en in één oogopslag een compleet overzicht van bijvoorbeeld bestellingen, facturen en emballage. Het platform is toegankelijk op alle online apparaten zoals PC, laptop, tablet en smartphone.

Overzicht, tijd en controle

Marco van de Weem, Directeur Isolatieglas, is verheugd over de nieuwe applicatie. ‘We hebben de laatste tijd al de nodige stappen gezet op het gebied van digitalisering en professionalisering, zoals het onlangs geïntroduceerde e-CMR met onder andere digitale vrachtbrieven. Met Glassist zetten we weer een stap voorwaarts. We sluiten met het klantenplatform volledig aan op de huidige tijd, waarin tijd besparen en 24/7 inzicht en controle hebben vanzelfsprekend is.’

Scheuten

Gemakkelijker met Scheuten

Scheuten maakt het volgens Van de Weem z’n klanten met Glassist gemakkelijk. ‘Het is letterlijk hun persoonlijke glasassistent, waarin ze actueel alle relevante documenten kunnen terugvinden. Denk aan bestellingen en leveringen, pakbonnen, facturen met betaalstatus en een volledig emballageadministratie. Eenvoudig te filteren, bijvoorbeeld op datum en referentienummer. En dat op ieder moment van de dag, ’s avonds of in het weekend. Ook zelf even de leverdatum van een bestelling wijzigen of een reclamatie indienen kan nu gemakkelijk via Glassist.’ De ontwikkeling van het platform gaat door. ‘Dit is slechts het startpunt, want we hebben alweer meer opties en extra mogelijkheden in de planning staan om de komende tijd aan Glassist toe te voegen’, besluit Van de Weem.

Scheuten Glassist is bereiken via glassist.scheuten.com. Wie zakendoet of wil gaan doen met Scheuten, maar nog geen toegang heeft, kan contact opnemen met zijn accountmanager of via glassist@scheuten.com.

Lees meer over Scheuten op onze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.