Nieuws
GEVEL 2022

GEVEL 2022, beurs en congres voor de gevelbranche, wordt verschoven naar 31 mei tot en met 2 juni 2022. De Jaarbeurs heeft dat besluit in nauw overleg met exposanten en de branche genomen. De verplaatsing vindt plaats vanwege de huidige lockdown, in combinatie met het informele karakter van het evenement. De verwachting van alle betrokkenen is dat de huidige lockdown en de coronamaatregelen niet snel genoeg afgeschaald zullen worden om dat te kunnen garanderen. Het evenement was oorspronkelijk gepland van 8 tot en met 10 februari.

Marisa Richter van GEVEL 2022: ‘We willen elkaar natuurlijk heel graag live zien, maar het gaat echt om het elkaar ongedwongen ontmoeten en netwerken. Samen met de branche hebben we geanalyseerd of dat op de korte termijn mogelijk zal zijn en onze inschatting is dat dat niet het geval is. Alle partijen zijn het er daarom over eens om de beurs te verplaatsen naar mei 2022.’

UNStudio ambassadeur

Architectenbureau UNStudio is één van de ambassadeurs van het evenement. ‘We kijken ontzettend uit naar de ontmoeting met onze vakgenoten om ons programma en onze expositie voor GEVEL 2022 te presenteren. Het is echter onze grootste prioriteit om in de GEVEL Arena een enthousiast publiek te hebben dat zich veilig en comfortabel voelt. Een datum eind mei geeft meer zekerheid om dat doel te bereiken’

Over GEVEL 2022

Eind mei verwacht de Jaarbeurs de deuren voor de gevelbranche te kunnen openen. Elke twee jaar komen exposanten en bezoekers bij elkaar om hun fascinatie voor de gebouwschil te delen, en kennis en ervaring uit te wisselen op het gebied van het ontwerp en de engineering van de gebouwschil. GEVEL 2022 heeft als thema ‘Inception’, dat zich vertaalt als ‘start, begin, idee’. Meer informatie over de deelnemers, het programma, de ambassadeurs en omlijstende activiteiten is de komende tijd te vinden op www.gevel-online.nl. Bezoekers kunnen zich daar ook registreren.

De Jaarbeurs bekijkt per beurs of evenement, in nauw overleg met de overheid, of de bijeenkomst veilig kan plaatsvinden. Meer informatie over wat de Jaarbeurs op dit terrein doet, is te vinden op www.jaarbeurs.nl/veilig.

Zie ook ons eerdere bericht over dit tweejaarlijkse evenement voor de gevelbranche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.