Nieuws
glasstec

Nog drie weken en dan openen de deuren van Glasstec, hét platform voor de internationale glasindustrie. De beurs presenteert de nieuwste glasbewerkingsmachines, gereedschappen, glasproducten en trends in de branche. Glasstec biedt ook een vakprogramma vol informatie en tips uit de praktijk en de glas- en geveltechniek. Tickets voor de Glasstec zijn alleen online verkrijgbaar.

De Glasstec vindt plaats van dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 september. Glas in Beeld besteedt in uitgave #4 – september 2022, die een week voor de beurs verschijnt, uitgebreid aandacht aan de presentaties van de voor de Benelux belangrijkste deelnemers aan de beurs.

Glass Technology Live

Tot de high-lights behoren naast de beurs, het internationale architectuurcongres en de speciale tentoonstelling Glass Technology Live – NEXT IN GLASS. Handwerk LIVE toont ook dit jaar de belangrijkste noviteiten van het glasverwerkende ambacht in praktische toepassingen. Bij de competitie WorldSkills Germany@glasstec nemen jonge glaszetters uit heel Duitsland het tegen elkaar op om hun vaardigheden te meten. 

Energy Storage ‘decarbXpo‘

Parallel aan Glasstec vindt de vakbeurs Energy Storage ‘decarbXpo‘ plaats. Hier vind je niet alleen een overzicht van innovatieve producten, maar krijg je ook advies over decarbonisatie binnen de industrie en bedrijven. De toegang tot decarbXpo is in het bezoekersticket voor Glasstec inbegrepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.