Nieuws
Glasstec
Johann Overath en Anja Theis-Wirth

Glas in Beeld publiceert in aankomende editie een uitgebreid overzicht van de presentaties van de voor de Benelux belangrijkste deelnemers aan de Glasstec. In aanloop naar de opening van de beurspoorten in Düsseldorf op 20 september reist de organisatie van de Glasstec de wereld rond om met name de pers te informeren. De vorige editie van deze tweejaarlijkse grootste glasbeurs ter wereld was alweer in 2018.

In GIB#4-september 2022 een interview met Anja Theiss-Wirth, Account Manager van het Glasstec-team, en Johann Overath, directeur van het Bundesverband Glas. De twee hopen op evenveel Nederlandse bezoekers als destijds. Al was het maar omdat Nederland in grootte de tweede afnemer van Duits glas is.

Laatste Glasstec 4 jaar terug

Theiss-Wirth: ‘Inderdaad is het alweer vier jaar. En dat heeft natuurlijk alles met Covid te maken. Nu zijn ook in Duitsland alle maatregelen afgeschaft en kunnen we weer voluit gaan. En het gaat goed: we hebben al ongeveer evenveel inschrijvingen als in 2018, en dat was een topjaar voor de beurs. De beurs is als gebruikelijk in hal 10 tot en met 17, maar kan altijd groter; over oppervlakte hebben we in het Messe-gebouw niet te klagen.’

Meer over de Glasstec lees je in aankomende uitgave (Glas in Beeld #4 – september 2022). Nog geen abonnee? Zie hier onze aanbiedingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.