Nieuws
Pyroguard

De Technical Fire Safety Group (TFSG), het moederbedrijf van Pyroguard, fuseert met svt Group of Companies. svt is één van de toonaangevende leveranciers van passieve brandbeveiliging in Europa. De twee bedrijven bundelen hun om hun groei te versnellen en hun marktaandeel op internationaal niveau verder te vergroten.

Marktaandeel vergroten

TFSG en svt hebben naar eigen zeggen een lange geschiedenis van expansie. Ze hebben hun respectieve omvang sinds 2016 meer dan verdubbeld door sterke organische groei en fusies. Neil Tilsley, Group CEO van TFSG, over de fusie: ‘Internationale expansie is een belangrijk onderdeel van onze investeringsstrategie. Deze fusie met de svt Group of Companies is de volgende stap op deze reis. Samen met svt kunnen we zowel ons wereldwijde marktaandeel vergroten als onze capaciteiten op het gebied van passieve brandbeveiliging verder ontwikkelen en uitbreiden.’

‘Perfect aansluiten’

svt is één van de toonaangevende leveranciers in passieve brandbeveiliging in Europa. Pyroguard en Fire Glass UK zijn marktleidende dochterondernemingen van de Technical Fire Safety Group, die brandveiligheidsglas voor de bouwsector vervaardigen. De drie sluiten volgens Tilsey perfect bij elkaar aan. Samen produceren ze zowel brandveiligheidsglas als brandwerende afdichtingen – naast vele andere passieve brandveiligheidsproducten.

‘Sterker en veerkrachtiger’

‘De twee producten, glas en afdichtingen, maken deel uit van dezelfde oplossing, waarbij beide alleen samen hun doel vervullen. Door de krachten te bundelen kunnen we nog sterker en veerkrachtiger worden. Voor Pyroguard is het spannend daar deel van uit te maken’, aldus Tilsley. De CEO geeft tot slot aan dat er naar aanleiding van de fusie geen ontslagen of functiewisselingen voor medewerkers plaatsvinden.

Pyroguard Netherlands vertegenwoordigt Pyroguard in de Benelux.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.