Nieuws
BouwBeurs

BENGglas behoort tot de negen nominaties voor de BouwBeurs Awards. Het vacuümglas van Giga-Glas! uit Goirle is genomineerd in de categorie slim & efficiënt. De jury ziet in de inzendingen veel aandacht voor duurzaamheid, efficiëntie, schaalbaarheid en toekomstbestendigheid. De inzendingen zijn in lijn met de trends waarmee de bouwsector komend jaar te maken krijgt, aldus de jury. Bezoekers aan BouwBeurs kunnen alle nominaties op de beursvloer zien.

‘Vacuümglas is het glas van de toekomst’, zei directeur John Creutzberg van Giga-Glas! vorig jaar in een interview met Glas in Beeld. ‘Ik weet zeker dat dit innovatieve product een revolutie teweegbrengt in het gebruik van glas in woningen en gebouwen. Dat kan ook niet anders; we hebben een enorme verduurzamingsslag te maken willen we deze aarde bewoonbaar houden. En BENGglas is het beste isolatieglas ter wereld.’

BouwBeurs 2023

De jury maakt de winnaars bekend op de openingsdag van BouwBeurs 2023, die van maandag 6 tot en met vrijdag 10 februari 2023 plaatsvindt in Koninklijke Jaarbeurs in Utrecht. Exposanten op BouwBeurs 2023 konden hun innovaties voorleggen aan de vijfkoppige jury. De juryleden beoordeelden de inzendingen op onder meer duurzaamheid, innovatie en schaalbaarheid. Inzendingen maken kans op een award in een van de drie categorieën: circulariteit, slim & efficiënt en vakmensen zaken. Per categorie zijn drie projecten genomineerd. Naast de juryprijzen wordt ook een publieksprijs uitgereikt. Stemmen op de persoonlijke favoriet kan via de website van de beurs.

Nominaties

Categorie circulariteit

Categorie slim & efficiënt

Categorie vakmensen zaken

Uitgebreide beschrijvingen van de genomineerden en het juryoordeel is beschikbaar in het juryrapport. Bekijk hier het volledige juryrapport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.