Productnieuws
Logli Massimo

Logli Massimo Saint-Gobain heeft een nieuwe website. Het Italiaanse bedrijf is producent van onder meer railsystemen, glasbalustrades, systemen voor schuifdeuren en glazen scheidingswanden, glasbeslag voor douchecabines en glasluifels. Logli Massimo levert een steeds breder programma glasbeslag en glassystemen; een nieuwe website past daarbij.

De site geeft niet alleen de mogelijkheid om de catalogi en brochures te raadplegen en downloaden, maar toont ook installatievideo’s. Verder zijn handleidingen en DXF-files beschikbaar op de site.

Patrick Borremans agent

Patrick Borremans is agent voor de Nederlandse markt en het vaste aanspreekpunt van de glasbeslagproducent uit Prato. Tenminste, dat meldde Logli Massimo in februari. Maar hij was toch al jaar en dag agent van het bnedrijf? ‘Ja dat klopt’, zei Borremans toen met een knipoog, ‘maar dat was nog niet voor iedereen duidelijk.’

DEFENDER XP

Het meest bekende product van Logli Massimo is de DEFENDER XP. Onder het motto ‘klein en resistent’ is dit een compact glasbalustradeprofiel met volgens Logli Massimo vele mogelijkheden. ‘De DEFENDER XP is niet alleen compact, 62 x 75 millimeter, maar ook elegant en resistent.’ Het profiel is inzetbaar tot een glashoogte van 1.200 millimeter in zowel privé als publieke toepassingen, afhankelijk van de regio en de hoogte. Dit met glasdiktes van 66.2 tot 88.2 gelamineerd glas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.