Productnieuws
Timmers

Timmers heeft twee nieuwe douche schuifsystemen in z’n assortiment opgenomen. Het gaat om Everyspace van Pauli+Sohn en BX-5000 van Metalglas. Het bedrijf uit Oosterhout is een groothandel in glas, glasbeslag en beglazingsmaterialen.

Timmers is gespecialiseerd in glastoepassingen gecombineerd met glasbeslag, zoals glazen douches. Ook de toelevering van alle verwerkingsmaterialen voor de glaswereld is een specialisme.

Everyspace Pauli+Sohn

Als exclusieve dealer van Pauli+Sohn introduceert Timmers in z’n assortiment het douche schuifsysteem Everyspace. ‘Alle onderdelen bestaan uit hoogwaardige materialen en zijn veilig en duurzaam’, schrijft de groothandel in z’n nieuwsbrief. ‘Het Everyspace schuifsysteem heeft de optie voor een softclose sluiting met een dubbelzijdige hydraulische demper. Door het materiaal is Everyspace vochtbestendig, zelfs in contact met water. Everyspace is gemakkelijk aanpasbaar en kan voor verschillende situaties toegepast worden. Bovendien is er geen glasbewerking nodig, enkel voor de deurknop of -greep’, aldus Timmers.

BX-5000 Metalglas

Het douche schuifsysteem BX-5000 van Metalglas is ook nieuw in het programma van Timmers. ‘Een functioneel, gemakkelijk en stijlvol douche schuifsysteem.’ De BX-5000 is ter plaatse links of rechts te monteren. Glasbewerking is niet nodig, enkel voor de deurknop of deurgreep. Naast de diverse mogelijkheden, behoort softclose en te leveren in meerdere kleuren ook tot de opties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.