Nieuws
glas spoedservice

Stolker Glas heeft z’n productie van spoedglas uitgebreid. Hierdoor is het nu mogelijk om een bestelling al vanaf 24 uur af te halen. Door de capaciteitsuitbreiding biedt het bedrijf uit Nieuwegein nu twee typen spoedservice: glas binnen de 24 en 72 uur. ‘Zo heeft u gegarandeerd een snelle levering’, aldus Stolker.

De nieuwe SpoedService werkt simpel, getuige de uitleg hieronder. Door de capaciteitsuitbreiding biedt het bedrijf met vestigingen in Nieuwegein en Ede nu twee typen services.

24 uur glas spoedservice

Schakel Stolker SpoedService in voor enkelglas, isolatieglas en brandwerend glas. Een vóór 9:00 uur geplaatste bestelling kun je de volgende werkdag vanaf 7 uur in Nieuwegein afhalen.

72 uur spoedservice

Een bestelling vóór 9:00 uur met de 72 uur service is in drie werkdagen klaar. Dit glas is in Nieuwegein of Ede af te halen, ook vanaf 7:00 uur. De 72 uur service omvat onder andere enkelglas, isolatieglas, brandwerend glas en Monuglas.

Martin Glas en Stolker Glas

Sinds juni vorig jaar heeft Martin Glas uit Eindhoven een meerderheidsbelang in Stolker Glas. De bedrijven bundelden de krachten om schaalvergroting en verdere professionalisering, ontwikkeling en innovatie te kunnen bewerkstelligen. Martin Glas en Stolker Glas hebben samen een kleine 40 miljoen euro omzet en zijn daarmee één van de grootste spelers in de Nederlandse glasmarkt. De bedrijven bieden werkgelegenheid aan circa honderd medewerkers.

Stolker Glas biedt een breed en diep assortiment glas en produceert voor de woning- en utiliteitsbouw en voor overheidsgebouwen. Bekende producten zijn Monuglas monumentaal glas en InBlindz, glas met screens in de spouw. Inblindz behoort tot de bekendste producten van Stolker Glas. Glas met jaloezieën, lamellen, zonwering, plissés en screens. Het weren van zonlicht en bovenal zonnewarmte met een product tussen glas kent vele namen. Zonwering en raambekleding in glas dekt het beste de lading. Een verzamelnaam van horizontale jaloezieën, plissés en duplissés, top-down in glas. Tenminste, dat vinden Wim van Lindt en Dennis de Bruin. Zij zijn respectievelijk directeur van Stolker Glas en commercieel technisch adviseur InBlindz. Vorig jaar bestond InBlindz tien jaar en vertelden ze in Glas in Beeld wat de ontwikkelingen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.