Productnieuws

De Kock Glasfolie uit Voorschoten heeft een nieuwe folie op de markt gebracht. Het gaat om een noodfolie waarmee gebroken ramen tijdelijk, snel en goedkoop kunnen worden gerepareerd. De folie is bestemd voor de vakman die met een rol in de auto eenvoudig hulp kan bieden om vervolgens na inmeten het glas te bestellen voor definitieve reparatie. ‘Geen onnodig tijdverlies vanwege het plaatsen van een noodruit en het extra heen en weer te rijden' aldus De Kock.

De nieuwe noodreparatiefolie is 175 micron dik en heeft een zware lijmlaag die is voorzien van luchtkanaaltjes waardoor de stugge folie een­voudig, zonder veel druk, glad aangebracht kan worden. Het gevaar van het vrijkomen van scherven wordt hierdoor geminimaliseerd.

Andere voordelen zijn het volledig behoudt van daglicht en het zicht naar buiten, wind- en waterdichtheid, in tegenstelling tot oplossingen als een houten plaat, en het volgens De Kock eenvoudi­ger en veiliger vervangen van het gebroken glas. Een rol van 0,91 meter breedte en 15 meter lengte kost 119 euro (incl. verzendkosten, excl. BTW). Meer informatie: www.dekockglasfolie.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.