Nieuws
Duco
'Puzzelen' met Duco

Van 6 tot en met 10 februari vindt in de Jaarbeurs Utrecht de Week van de Bouw plaats met de Bouwbeurs als één van de belangrijkste evenementen. Onder de noemer ‘Voor élk project een oplossing’ toont Duco een totaalpakket van natuurlijke ventilatie- en zonweringoplossingen en ‘puzzelt zo mee met wie een gezonde, comfortabele én energiezuinige toekomst verlangt’. Het bedrijf uit het Belgische Veurne lanceert tevens een Ventilation App om snel en eenvoudig de juiste keuzes voor ventilatie te kunnen maken.

Hendrik Dejonghe, marketing manager bij Duco: ‘Een bouwproject heeft veel weg van een grote puzzel. Zo is er enkel een reële kans op slagen wanneer alle stukjes perfect op elkaar aansluiten en op de juiste manier bij elkaar worden gebracht. Dat is in de bouwkolom juist waar het schoentje knelt. Er is dan ook veelal nood aan een helpende hand die een totaaloplossing kan aanreiken zodat alle puzzelstukken in elkaar vallen. En dat is juist wat we tijdens deze editie van Bouwbeurs willen benadrukken, dat Duco voor elk project in de woning- of utiliteitsbouw en voor elke bezoekende professional een efficiënte en innovatieve totaaloplossing voorhanden heeft.’

Het programma van Duco omvat zelfregelende, geluiddempende, brandwerende en elektronisch gestuurde ventilatieroosters; DucoBox, beschikbaar in twee varianten en sinds dit jaar ook voorzien van Intelli Air Valve; oplossingen voor (nacht)koeling en tot slot een palet oplossingen voor zonwering, zowel structureel als met doek. Duco is te vinden in hal 9, stand B017 en B018.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.