Nieuws
geprint glas

Dip-Tech, producent van keramische printers voor glas, is ingelijfd door Ferro Corporation uit Cleveland (VS), wereldwijd leverancier van functionele coatings en kleuroplossingen. Met de samenwerking spelen de bedrijven in op de groeiende markt voor digitaal geprint glas.

Dieter Binder, vice-president van Ferro Europa: ‘De toevoeging van Dip-Tech breidt ons aanbod uit en geeft ons toegang tot het snelgroeiende digitale glasdruksegment. Samen zijn we sterker en kunnen we de sterk veranderende glasmarkt mede vormgeven. Door de sterke punten van Ferro en Dip-Tech te combineren, kunnen wij klanten beter bedienen door hen een complete, geoptimaliseerde oplossing van printers, software, inkten en service te bieden. Met Ferro’s uitgebreide kleuren, inktontwikkeling, productie en logistieke mogelijkheden, en met Dip-Tech’s technologie en knowhow, zijn wij uitgerust om de productiviteit, efficiëntie en zakelijke mogelijkheden van klanten verder te verbeteren.’ Alon Lumbroso, CEO van Dip-Tech, voegt toe: ‘We zijn enthousiast om samen te werken met Ferro en geavanceerde producten en oplossingen te ontwikkelen voor de wereldwijde glasmarkt.’

Ferro en Dip-Tech nemen deel aan de beurs GlassBuild America, van 12 t/m 14 september in Atlanta.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.