Productnieuws
glaswanden

G-FITTINGS introduceert een modulair systeem voor glaswanden. Deze Kozijndeuren-serie is volgens het bedrijf uit Emmerich am Rhein ‘zowel elegant als betaalbaar en met name geschikt voor het transformeren van kantoorruimten’. Het systeem kenmerkt zich door de combinatie van een minimalistische, lichtgewicht aluminiumprofiel en transparant glas.

G-FITTINGS over haar nieuwe systeem: ‘In tegenstelling tot andere modulaire systemen voor glaswanden heeft de Kozijndeuren-serie een flexibel nivelleringssysteem en is compatibel met andere G-FITTINGS producten. Het is zeer toepasbaar, veelzijdig en installatievriendelijk. Het is de slimme oplossing en goede investering die zijn ontworpen om te voldoen aan de veranderende behoeften in kantoren. Een eco-vriendelijke keuze die kan bijdragen tot LEED-certificering omdat het ontwerp zowel gerecycleerde als recyclebare materialen gebruikt, waardoor het een milieuvriendelijk product is. Elk type glazen systeem is uniek en kan gebruikt worden om luxueuze moderne design interieur- en commerciële ruimten te produceren. De Kozijndeuren-serie heeft een slanke uitstraling met glas panelen en gestileerd beslag’, aldus G-FITTINGS.

glaswanden glaswanden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.