Nieuws
SGA Vakdagen

De Schilder-, Glas- en Afbouw Vakdagen (SGA Vakdagen) te Gorinchem vinden voortaan tegelijk plaats met de Verticaaldagen Benelux, een beurs waarop importeurs en verhuurbedrijven van hoogwerkers, verreikers, minikranen en aanverwante diensten zich presenteren. De aankomende beurzen zijn op 6, 7 en 8 november in de Evenementenhal Gorinchem.

De eerste vier edities van de Verticaaldagen Benelux vonden plaats in Safari Park Beekse Bergen in Hilvarenbeek, maar sinds 2015 is het buitenterrein van Evenementenhal Gorinchem de thuisbasis. Voor het eerst wordt de beurs nu gelijktijdig gehouden met de SGA Vakdagen. ‘Beide vakbeurzen sluiten goed op elkaar aan. De doelgroepen overlappen elkaar voor een deel, waardoor de combinatie zeker zal bijdragen aan een nieuwe en interessante samenwerking tussen exposanten en bezoekers’, zeggen organisatoren Hans van Gameren en Hans Aarse van de Verticaaldagen. De twee zijn ook voor deze zevende editie het aanspreekpunt voor het reserveren van standruimte.

Nieuw is dat de beurs dit jaar voor het eerst plaatsvindt in de overdekte beurshal van Evenementenhal Gorinchem. De vorige twee edities vonden plaats op het buitenterrein. De SGA Vakdagen en Verticaaldagen Benelux worden naast elkaar gesitueerd met meerdere doorloopmogelijkheden. De Verticaaldagen Benelux richten zich op gebruikers en verhuurbedrijven van hoogwerkers, verreikers, minikranen en aanverwante diensten voor deze bedrijfstak, zoals toeleveranciers van componenten, automatiseringssystemen, opleidingen, verzekeringen en financieringen. De SGA Vakdagen bieden alles op het gebied van schilder, glas en afbouw. De bezoekersdoelgroep van deze beurs zijn schilders, glaszetters, stukadoors, woningbouwverenigingen, gemeentelijke diensten, architecten, aannemerij en plafond- en wandmontagebedrijven. Naast Gorinchem vinden er SGA Vakdagen plaats in Hardenberg, dit jaar op 9, 10 en 11 oktober.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.