Nieuws
Volglazen balustrades

In Den Haag is een oud pand gerenoveerd en getransformeerd tot een moderne en strakke ruimte voor de huisvesting van een ministerie. Glass Inside Wateringen leverde en monteerde volglazen balustrades waarvan de bevestiging is weggewerkt met een zijmontageprofiel.

Glas is een geliefd bouwproduct als het gaat om renovatie. Zo ook in dit statige pand in Den Haag. De nieuwe eigenaar had de wens om het atrium, bestaande uit vier verdiepingen, volledig aan te passen om zo nieuwe verbindingen door middel van loopbruggen te kunnen creëren. De gedateerde houten schotten die als balustrades dienden, zijn hierbij vervangen door volglazen balustrades. ‘Het resultaat: een strak en transparant geheel’, zegt DGA Louis Grootscholten van Glass Inside. ‘We wisten het werk binnen te halen op basis van onze ervaring en referenties. Een artist inpression van het resultaat gaf daarbij de doorslag.’ De glazen balustrades zijn niet alleen toegepast rondom het atrium en bij de loopbruggen, maar ook bij het bordes, de lift en in het trappenhuis langs de diverse verdiepingen. Glass Inside leverde verder alle voorzetramen en plaatste tevens enkele glaswanden waaronder op de vierde verdieping doorvalveilig en geluidwerend glas.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.