Nieuws
glazen balustrades

CURA Glass heeft in Poeldijk gelamineerd veiligheidsglas geleverd voor toepassing in de glazen balustrades van 128 gerenoveerde portiekwoningen. Tijdens de renovatie, een project van Van Omme & De Groot projectontwikkelaars en bouwers, hebben de buitengevels een flinke make-over gekregen. De gedateerde balustrades zijn getransformeerd in een kleurrijke en duurzame oplossing in glas.

De glazen balustrades van 44.2 en 44.3 gelaagd glas zijn in zeven verschillende kleursamenstellingen door CURA Glass gelamineerd, op maat gesneden en geslepen. Het gaat om meer dan 1.500 ruiten aan de voor- en achterzijde van de portiekflat, met een totale oppervlakte van 1.600 vierkante meter. Bij het werk is gebruik gemaakt van de CURA Creator om te komen tot de gekozen glassamenstellingen. Met deze tool van CURA Glass kunnen glascombinaties worden gemaakt waarvan het resultaat direct zichtbaar is.

Op de site van CURA Glass meer foto’s en de toegepaste glascombinaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.