Productnieuws
staal en glas

Glass Inside brengt met Like Steel een lijn hardglazen interieurproducten van staal en glas op de markt omkleed met (zwart) gepoedercoate aluminium profielen. Bij de pendel- en schuifdeuren, wanden, spiegels en andere interieurproducten met industriële look is niet het stalen profiel maar het hardglas de constructieve drager. Like Steel is volgens DGA Louis Grootscholten uitgegroeid tot één van de meest populaire producten van Glass Inside, de glasfranchise met het hoofdkantoor in Wateringen. Het succes is reden een industriële lijn te ontwikkelen met een eigen identiteit, compleet met website en logo. ‘Met Like Steel hebben we de mogelijkheden van interieurglas verder uitgebreid en de ontwikkelingen en ideeën zijn nog lang niet op. Deuren, maar ook wanden, balustrades en spiegels worden omkleed met de stoere en robuuste stalen uitstraling en zijn daarmee de grote concurrent van het stalen kozijn geworden’, aldus Grootscholten.

Vorige weekend stelde Glass Inside tijdens de Eigen Huis Beurs in Utrecht haar Like Steel-lijn voor aan het publiek. Grootscholten: ‘De belangstelling was enorm. Er waren momenten dat mensen in de rij stonden om een offerte aan te vragen. Dat Like Steel in de smaak viel was al duidelijk geworden via onze social media-kanalen en de vele informatie- en offerteaanvragen. De presentatie van de industriële deuren en wanden op de beurs heeft dit succes nog eens onderstreept. Wat ook opvalt is dat zowel de particulier als de zakelijke klant warm loopt voor Like Steel. Een innovatief nieuw glasproduct voor het interieur met veel toekomst.’

Staal en glas is momenteel een echte VT-Wonen-trend’. Like Steel is geïnspireerd op de stalen kozijnen uit de jaren zestig die tot halverwege de jaren zestig niet weg waren te denken uit een woning. De kozijnen waren sterker, gingen aanzienlijk langer mee en vroegen minder onderhoud dan de toen ook veel gebruikte, houten kozijnen. Met de opkomst van aluminium en kunststof kozijnen waren stalen kozijnen een tijdje ‘out of the picture’, maar inmiddels zijn ze vanwege het robuuste uiterlijk terug van weggeweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.