Nieuws

GSF Glasgroep uit Lelystad heeft vorig jaar Sukkel Glas uit Hilversum overgenomen. Maarten Rood van GSF volgde zijn ouders acht jaar terug op en heeft grote ambities met Sukkel Glas gezien de ligging in Het Gooi. Echter, moet hij die bijzondere, maar in de regio zo bekende bedrijfsnaam nu handhaven of niet?

Maarten Rood nam het in 1991 opgerichte GSF in 2011 over van zijn ouders. Niet lang daarna startte hij als franchiser van Glass Inside om zo naast nieuwbouw en schadeherstel meer met interieurglas te kunnen gaan doen. ‘We zijn een bekende in de regio Flevoland’, vertelt hij, ‘waar we in opdracht werken van corporaties, gemeenten, verzekeraars en particulieren. Het was en is een kans om die naamsbekendheid en contacten te benutten op het gebied van interieurglas. Dat is een goede keuze gebleken. Interieurglas loopt goed en we werken er inmiddels met zeven medewerkers aan, bijna een kwart van ons totale personeelsbestand, waarvan vier mensen binnen en drie buiten.’

Lees deze en andere artikelen in de jongste uitgave van Glas in Beeld die deze week verschijnt. Nog geen abonnee? Vraag hier een proefexemplaar op.

1 reactie op “GSF Glasgroep neemt Sukkel Glas over

  1. Agencias schreef:

    Liebe Nixe, vielen Dank und Gruß an den Imker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.