Nieuws
mat messing

G-FITTINGS, leverancier van beslagsystemen ten behoeve van interieurdesign, heeft zijn assortiment afwerkingen van oppervlakten uitgebreid. Vanaf nu zijn de productoplossingen ook verkrijgbaar in het trendy mat messing design.

Het mat messing is verkrijgbaar voor glasklemmen, buisverbinders, eindkappen, voetsteunen, afzetpalen, buizen en uitgiftebuffetten of complete vouwdeursystemen en glazen schuifdeursystemen. Het bedrijf zelf hierover: ‘G-FITTINGS-productoplossingen in het nieuwe messing mat design transformeert ruimtes in levendige blikvangers zonder opdringerig te zijn. De mat gouden look zorgt voor een bijzonder trendy sfeer. Het nieuwe design harmonieert ook met andere oppervlakken. De producten in het messing mat design kunnen perfect worden gecombineerd met elementen in antraciet design om een nog indrukwekkender effect te creëren.’

Gratis monster

G-FITTINGS presenteert de nieuwe look voor het eerst op de internationale vakbeurs EuroShop 2020. Deze beurs in februari 2020 in Düsseldorf richt zich op winkelbouw, winkelinrichting, winkelontwerp, verkoopbevordering, POS-marketing, informatietechnologie en beveiligingstechnologie. Een gratis monster kan worden aangevraagd door een e-mail te sturen naar sales@g-fittings.nl. Dit kan ook telefonisch via +31 (0) 314 62 09 83.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.