Nieuws
Guardian

Guardian Glass heeft een digitale versie gelanceerd van zijn handboek GlassTime, een hulpmiddel voor architecten, glasverwerkers en gevelbouwers om meer te weten te komen over glas en hoe men ermee kan bouwen. GlassTime is een technische handleiding en encyclopedie over glas en volgens Guardian ‘de ultieme online referentiegids voor de glasindustrie’. De nieuwe digitale versie, die vroeger enkel op papier beschikbaar was, is interactief, is gemakkelijker te doorzoeken en bevat informatie die indien nodig kan worden bijgewerkt. De inhoud is ontwikkeld door experts van Guardian Glass met behulp van waardevolle feedback van klanten en andere specialisten op het gebied van glas.

Voordelen en glasnormen

Het handboek is nuttig voor alle kennisniveaus en verklaart de eigenschappen en voordelen van soorten glas en het gebruik en de productie ervan. Het bevat ook informatie over de glasnormen en aanbevelingen voor de verwerking van glas en het gebruik ervan in een woning of gebouw. Iedere bladzijde van het online handboek kan worden afgedrukt, als pdf-bestand worden opgeslagen of via e-mail worden gedeeld. Gebruikers krijgen gemakkelijk toegang tot de toepasselijke productpagina’s van Guardian Glass, kunnen op trefwoorden zoeken en gebruikmaken van online berekeningstools, zoals ‘Glass Analytics’. Ze kunnen indien nodig met enkele muisklikken productmonsters, technische ondersteuning of specifiek projectadvies aanvragen.

Ultiem kenniscentrum

Guus Boekhoudt, vicevoorzitter van Guardian Glass Europe, Rusland en Azië en managing director van Guardian Europe legt uit: ‘Dankzij de lancering van de digitale versie van GlassTime biedt Guardian Glass het ultieme kenniscentrum voor glas. We willen onze kennis delen en onze expertise aan gebruikers ter beschikking stellen waar en wanneer ze die nodig hebben.’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.