Nieuws
Glascentrale Tilburg

De Glascentrale Tilburg is verhuisd en sinds 23 december operationeel in haar nieuwe pand aan de Centaurusweg 146d in Tilburg (Industrieterrein Loven). Aanstaande zaterdag 11 januari viert het bedrijf van Arno Spierings dit met een open dag van 13 tot 17 uur.

De bedrijfsoppervlakte van de nieuwbouw is circa 450 vierkante meter met daarbij een etage van ongeveer 180 vierkante meter waar zich onder andere de kantoren, het archief en de kantine bevinden. De aannemer van de bouw was Willemse Compleetbouw uit Gilze. Belangrijkste voordelen van de nieuwbouw zijn volgens Spierings naast de grootte, het gemakkelijker laden en lossen alsmede de betere aan- en afrijdroute voor de monteurs. Glascentrale Tilburg is werkzaam met achttien personen waarvan twaalf monteurs en zes personen in de binnendienst. ‘Wij onderscheiden ons van collegabedrijven’, zo legt Spierings uit, ‘door het feit dat wij in hoofdzaak toch wel een echte schadehersteller zijn en hierdoor snel ter plaatsen kunnen zijn bij calamiteiten.’

Toplocatie om trots op te zijn

‘We waren uit ons jasje gegroeid, zoals ze dat noemen’, vervolgt Spierings. ‘Nu hebben we een prachtig pand. Echt een toplocatie waar we trots op mogen zijn. En wanneer je trots bent dan wil je dit graag delen. Daarom houden wij een open huis. We laten onze relaties dan onze nieuwe werkplekken zien en proosten dan graag samen met hen op de toekomst.’ Aanmelden voor het open huis kan per mail via post@deglascentrale.nl. Geef even aan met hoeveel personen je komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.