Nieuws
Saint Gobain Glass Solutions

Uit het klanttevredenheidsonderzoek 2019 van Bouwkennis blijkt dat Saint Gobain Glass Solutions onder aannemers de hoogste score behaalt. Het bedrijf uit Soest scoort hoog in betrouwbaarheid en professionaliteit. Scheuten heeft een derde plaats behaald onder architecten.

Fabrikanten en handelaren zijn voor de continuïteit van hun organisatie afhankelijk van tevreden klanten. De vraag is dan ook hoe hun klanten bestaande uit aannemers en architecten in 2019 hun dienstverlening beoordeelden. De Marketing Score Card Klanttevredenheid Ruwbouw, het jaarlijks terugkerende klanttevredenheidsonderzoek van Bouwkennis, geeft antwoord op deze vraag. Het onderzoek richt zich op twaalf punten van klanttevredenheid en geeft inzicht in de loyaliteit van klanten op bedrijfsniveau. Daarmee krijg je niet alleen een goed beeld van de huidige stand van zaken van jouw bedrijf, maar ook van dat van de concurrent. Daarnaast weet je op welke punten je nog kan verbeteren. 

Uit het klanttevredenheidsonderzoek 2019 blijkt dat de bedrijven Solarlux onder architecten en Saint Gobain Glass Solutions onder aannemers de hoogste score behalen. Scoorden in 2018 vooral metselbedrijven goed in beide categorieën, in 2019 was er een grotere diversiteit in productgroepen. 

 Aannemers 2019
1.Saint Gobain Glass Solutions (beglazing) 
2.Raab Karcher (handel)
3.Knauf (geïsoleerde gevelsystemen)
4.Solarlux (kozijnen)
5.Kingspan Insulation (isolatie)

Top 5 Klanttevredenheid aannemers over ruwbouw met productgroep.

 Architecten 2019
1.Solarlux (kozijnen)
2.Hörmann (bedrijfsdeuren)
3.VBI (vloeren – constructie)
4.Scheuten glas (beglazing)
5.Wienerberger met het merk Koramic (dakpannen) 

Top 5 Klanttevredenheid architecten over ruwbouw met productgroep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.