Nieuws

Ondanks de recessie zet De Toekomstgroep uit Hoorn een grote stap: op dit moment is aan het Poldervlak in Almere de bouw van een nieuw bedrijvengebouw in volle gang. Aan de Zandzuigerdreef verrijst een verzamelgebouw waar niet alleen het spiksplinternieuwe glasdistributiecentrum een plek zal vinden, maar ook drie andere werkmaatschappijen van de Toekomstgroep: de Toekomst Bouw, de Toekomst Glas en de Toekomst Schilderwerken. De bouw is  gestart in juli en de oplevering is gepland voor eind dit jaar.

De Toekomstgroep bestaat 45 jaar en is werkzaam in de nieuwbouw, renovatie en onderhoudsmarkt. De groep bestaat naast Schilderwerken (125 medewerkers) en Bouw (60) uit de Toekomst Timmerfabriek Andijk (16) en Spuitexpres Van Zoolingen (spackspuiters, 10). De glastak, Glashandel Garant Glas uit Andijk, telt vijftig medewerkers en bestaat uit Zeinstra Glas- en Kitverwerking uit Hoorn (projecten), Service Glasherstel uit Hoorn (servicewerkzaamheden 24 uur / 7 dagen) en De Toekomst Glas uit Almere (kleinere projecten en hardglas).

Al enige tijd groeiden de bedrijven uit hun jasje op hun huidige locaties. Uitbreiding was niet mogelijk en dus zat er niets anders op dan te verhuizen. De directie van de Toekomstgroep besloot voor de bouw van een nieuw pand dat naast de bestaande vestigingen ook onderdak gaat bieden aan het glasdistributiecentrum en de glasgroothandel, nieuwe onderdelen van groep. De glasgroothandel zal naast de eigen bedrijven in de toekomst ook externe bedrijven van glas voorzien.

De belangrijkste telefoonnummers van de groep zijn: Service Glasherstel, 24 uur / 7 dagen: 0800-0224466 (gratis), De Toekomst Glas: (036) 53 44 106, De Toekomst Bouw: (036) 53 32 177, De Toekomst Schilderwerken: (036) 53 39 633. Meer informatie: www.toekomstgroep.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.