Nieuws
Glasstec

De vakbeurs Glasstec, van 20 tot en met 23 oktober in Düsseldorf, organiseert voor de tweede maal een Start-Up Zone. Voor jonge, innovatieve bedrijven biedt dit een platform om nieuwe contacten te leggen in de glasindustrie en netwerken op te bouwen. Duitse maar ook internationale startups kunnen via deze link één van de stands in de zone reserveren. De kosten zijn 2.950 euro.

De Start-up Zone vierde een succesvolle première op Glasstec 2018. Vijftien jonge, internationale bedrijven maakten gebruik van de mogelijkheid om hun ideeën en producten aan een groot publiek te presenteren. Glasstec biedt hiervoor een internationaal podium: vanwege het hoge percentage nationale en internationale beslissers (79% van de 42.600 vakbezoekers) en de meer dan duizend exposanten uit vijftig landen is Glasstec de belangrijkste beurs voor de glasindustrie. Voor Zwitser Thomas Duchardt van het gelijknamige ingenieursbureau was deelname aan de Start-up-Zone een succes. Zijn bedrijf zal een van de terugkerende deelnemers zijn op Glasstec 2020. ‘De Start Up-Zone biedt me de mogelijkheid om met een klein budget op de belangrijkste vakbeurs voor de glasindustrie te komen. Persoonlijke contacten zijn erg belangrijk, vooral voor het werven van nieuwe klanten. Ik kan bestaande klanten gericht uitnodigen en ook de vier beursdagen gebruiken om met andere interessante exposanten te praten.’

Sterke run op standruimte

Het aantal geregistreerde exposanten en dus de bezette ruimte bevindt zich nu, negen maanden voor het evenement, reeds op het uiteindelijke totaal van de vorige editie. Hieronder zijn uit Nederland onder meer CURA Glass, IMS Nederland, Blokkiln, Imaca en Lansing Unitra. Tijdens Glasstec 2018 waren 1.276 bedrijven goed voor 67.000 vierkante meter standruimte, 70 procent kwam van buiten Duitsland.

Lees hier meer over de voorwaarden voor deelname aan Glasstec.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.