Productnieuws
WTW-unit

Duco brengt de DucoBox Energy Comfort op de markt, een compacte en lichte variant als uitbreiding binnen het aanbod balansventilatie. Deze nieuwe WTW-unit heeft een capaciteit tot 325 m³/h en werkt vraaggestuurd op basis van CO2 en vocht. Het resultaat is volgens Duco een intelligente en energiezuinige werking. Ook de Dynamic Airflow luchtverdeelfilters verhogen het rendement. Alle Duco-sensoren en/of bedieningsschakelaars zijn door het modulaire principe compatibel met de nieuwe ventilatie-unit.

Verbinding met domotica

De DucoBox Energy Comfort heeft Communication Print als optie. Standaard integratie in Niko Home Control en Q-bus is gegarandeerd en ook zijn koppelingen richting domoticasystemen via ModBus of ethernet mogelijk. De box weegt maar 21 kg en is door de automatische inregeling eenvoudig te installeren. Duco claimt een tijdswinst van 50 procent. Binnen seriematige bouw is het door een handige kopieerfunctie in de software mogelijk om de instellingen over te nemen. Ook dat betekent tijdswinst voor de installateur. Fysische ingrepen zijn niet nodig. De links/rechts uitwisseling gebeurt volledig softwarematig dankzij het gepatenteerd principe van de dubbele by-pass.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.