Nieuws
webinar

Het organiseren van een webinar wordt alsmaar populairder. Deels gedwongen in tijden van corona, maar ook omdat online seminars steeds breder geaccepteerd worden. Als aanvulling of vervanger van een live-event. Daarom verbreedt Eisma Bouwmedia, het bedrijf achter Glas in Beeld en Bouwwebinar.nl, haar dienstverlening. 

Eisma is al zes jaar bedreven in het produceren van webinars, en heeft hiermee al tienduizenden bouwprofessionals bereikt. Naast de standaard webinars kunnen nu ook zelf geproduceerde webinars via de kanalen van Eisma uitgezonden, gepromoot of gedeeld worden. Daarnaast is het standaard webinar dat Bouwwebinar.nl kent, nu in verschillende varianten beschikbaar. Naast de luxe variant in een studio, bestaat er nu ook de mogelijkheid voor een instapvariant, voor bijvoorbeeld een korte productintroductie of training. 

Geen koffie, wel de kennis

Hiermee heeft Bouwwebinar.nl een alternatief voor veel live presentaties die nu noodgedwongen niet gehouden worden. Te denken valt aan toolboxpresentaties, balie-bijeenkomsten bij de groothandel of vertegenwoordigersbezoeken bij installatiebedrijven. Vergen de ‘grote’ webinars een relatief lange voorbereidingstijd, de instappers kunnen sneller gerealiseerd worden. De webinars kunnen intern gehouden worden, maar ook uitgezonden worden via glasinbeeld.nl. Webinars zijn live, maar ook on demand terug te kijken. 

Meer weten?

Check hier het aanbod van bestaande webinars. Bekijk hier de concepten die Bouwwebinar de bouw nu biedt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.