Nieuws
Bohle

Bohle is al jaar en dag op de top van innovatie. Het Duitse bedrijf, met in de Benelux een vestiging in Veenendaal, loopt in vele disciplines voor op de concurrentie. In een advertorial beschrijft Bohle Benelux vier voorbeelden hiervan: het VetroMount balustradesysteem, het Franse Lyon-balkon, het MasterTrack® ST high-tech schuifdeursysteem en de FrameTec Select 2.0 scheidingswand.

Balustradesystemen voor glas zorgen voor maximale transparantie. De installatie moet veilig, intuïtief en efficiënt zijn en qua montage tijdwinst opleveren. Dankzij een nieuw ontwikkeld en gepatenteerd instelmechanisme met spanwiggen voldoet het Bohle VetroMount railsysteem precies aan deze verwachtingen. In moderne huizen en woonwijken bieden kamerhoge ramen veel licht en een ruimtelijk gevoel. Met het Franse Lyon-balkon van Bohle gaat de hoogst mogelijke mate van transparantie samen met maximale veiligheid. MasterTrack® ST is een high-tech schuifdeursysteem, die niet alleen overtuigt vanwege zijn minimalistische vormgeving en volwaardige technologie, ook de eenvoudige installatie is indrukwekkend. Scheidingswanden van glas zorgen voor een grenzeloze en lichtdoorlatende transparantie van de ruimtes. FrameTec Select 2.0 overtuigt niet alleen door een hoogwaardige afwerking, maar ook door een snelle en kostenbesparende installatie. 

In de jongste uitgave van Glas in Beeld vindt u de volledige advertorial. Nog geen abonnee? Vraag hier een proefexemplaar op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.