Nieuws
Polflam

De ambities van Polflam zijn groot. De Poolse producent van brandwerende beglazing wil meedraaien in de Champions League van aanbieders. Dat lijkt te gaan lukken nu het in handen is gekomen van de Belgische investeringsmaatschappij Baltisse die breed investeert in productinnovatie, brandtesten en productiefaciliteiten. En om in voetbaltermen te blijven: ook op de transfermarkt roert Polflam zich. 

De ervaren Jean-Louis Canelle, in het verleden werkzaam geweest als Plant Manager bij AGC en Saint-Gobain, is Technisch Directeur geworden. Voor commerciële specialisten is geshopt bij de andere grote producenten van brandwerend glas. Zo is de al even ervaren Roman Abrahams van Pilkington Benelux overgenomen en Commercieel Directeur geworden voor het bewerken van de DACH-landen en de Benelux.

In de jongste uitgave van Glas in Beeld een uitgebreid interview met CEO David Ulens en Roman Abrahams van Polflam. Glas in Beeld #6 december 2020 verschijnt deze week. Nog geen abonnee? Neem hier een proefabonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.