Nieuws

In samenwerking met ‘Samenwerking Glasverzekering NV' is Scheuten Glas uit Venlo in staat de volledige garantie op al haar Isolide producten, die onder de standaard garantieregeling vallen, te verlengen naar 25 jaar, zo meldt het bedrijf in een persbericht.

‘Isolide Garant is de nieuwste variant binnen ons Isolide assortiment', aldus Marco van de Weem, Business Unit Manager Scheuten Glas Hoorn. ‘Een speciaal product waarmee wij onze directe klant, maar ook de eindklant vijftien jaar extra zekerheid kunnen bieden.' Isolide Garant is voor iedereen te herkennen aan het Scheutenlogo onderin de hoek van de ruit, met hierin weergegeven het jaartal van productie. ‘Een product van en voor de toekomst', vult Alphons Klabbers van De Toekomst Groep aan. ‘Isolide Garant is een interessant en aantrekkelijk product voor elke gebouweigenaar. Voor een kleine extra bijdrage per vierkante meter verzekeren wij onze klanten namelijk maar liefst 25 jaar van een helder zicht. Dit is ook interessant voor woningcorporaties, zoals Wel Wonen Enkhuizen, die de eerst 1800 vierkante meter reeds afgenomen heeft.' Meer informatie: www.scheuten.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.