Nieuws
DecorTexture Bondi

Eén van de meest verbazingwekkende eigenschappen van glas is de plasticiteit van het materiaal. Oftewel ruimtewerking veroorzaakt door licht- en schaduwwerking. Plasticiteit is volgens het Italiaanse Omnidecor ‘een belangrijke bondgenoot van architecten en ontwerpers’. De producent van designglas heeft deze eigenschap als uitgangspunt genomen voor de ontwikkeling van enkele nieuwe typen glas. DecorTexture Bondi is het eerste product uit de collectie. ‘Door het spelen met textuur en driedimensionaliteit hebben we aan de plasticiteit van glas bijzondere lichttransmissie-effecten kunnen toevoegen.’

Decor Texture is de naam van deze nieuwe reeks producten. Het gaat volgens Omnidecor om driedimensionaal glas dat emotie opwekt door de variaties in lichttransmissie. Zo krijgt het glas dat met name geschikt is voor toepassingen op het gebied van interieurdesign, met name deuren en binnenwanden, ‘dezelfde lichtheid als lucht zelf’.

DecorTexture Bondi

OmniDecor is een ontwerp- en productiebedrijf dat met haar glas inspeelt op hedendaagse woontrends. Het bedrijf stelt exclusieve ideeën en oplossingen van vlakglas voor en werkt in opdracht van internationale klanten die op zoek zijn naar meerwaarde bij hun leveranciers. DecorTexture Bondi is de eerste collectie van de nieuwe reeks. Het is geïnspireerd door golven in de zee. Het glas wordt geleverd in de formaten 1.850 x 3.210 met een dikte van 4 millimeter en 1.610 x 3.210 met een dikte van 6 millimeter.

1 reactie op “DecorTexture Bondi: spelen met structuur, licht en reflectie

  1. Mark J. Smith schreef:

    Best company ever!!!!!
    We have used their products many times, always with stunning results!!!

    Their showroom in Milan is impressive, I’ve been there during Milano Design Week.
    OmniDecor is one of the best glass company around the world.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.