Glas in Video
Van der Ham

Van een kastdeurtje, meegebracht in de fietstas, tot een nieuwe pui van 6 meter hoog. Bij Glasgroothandel Van der Ham in Oss sturen ze niemand weg. Zulke uiteenlopende opdrachten vragen om een werkplaats met machines die veel verschillende soorten werk kunnen uitvoeren. En om een grote voorraad uiteenlopende soorten glas. Om die reden koos het bedrijf onlangs voor twee nieuwe snijtafels en een geavanceerd storage-systeem geleerd door Pieterman Glastechniek.

In een nieuwe video vertelt directeur Hans de Veer van Glasgroothandel Van der Ham over het hoe en waarom van de investering en de samenwerking met Pieterman Glastechniek. De bestaande hal van Van der Ham is uitgebreid en van oud en nieuw is één geheel gemaakt. De logistiek is omgedraaid en nu van achterin de hal terug naar voren wat de logistiek en het productieproces efficiënter maakt. De glasrekken zijn van MOVETRO, de snijtafels van INTERMAC.

In 2018 besteedden we in Glas in Beeld uitgebreid aandacht aan het succes van Van der Ham onder de bevlogen leiding van Hans en Yvonne de Veer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.