Nieuws
duurzame inzetbaarheid

Dave Hoffmann, HR-Manager bij Pilkington Nederland, verzorgt vanaf de eerste uitgave in 2021 drie keer per jaar een column in Glas in Beeld over duurzame inzetbaarheid. ‘Elk bedrijf moet zuinig omgaan met zijn mensen en hen perspectief op een gezond pensioen bieden’, zegt Hoffmann daarin. ‘Mensen maken tenslotte de organisatie. Reden om mijn kennis van Human Resources en ons beleid op dit gebied drie keer per jaar met u te delen.’ In deze eerste ‘Duurzame inzetbaarheid in beeld’ aandacht voor mobiel werken na corona. 

Corona heeft ervoor gezorgd dat thuis werken meer gangbaar is geworden. Dat geldt uiteraard alleen voor functies en werkzaamheden waar dat bij kan. Waar mensen voorheen nogal eens moeite moesten doen om thuis te mogen werken, lijkt het er nu op dat dit een blijvertje zal zijn. Wij denken na over hoe we ‘thuis werken na corona’ met onze mensen kunnen invullen en hebben daarvoor een aantal uitgangspunten geformuleerd. We hebben het trouwens ‘mobiel werken’ genoemd. Thuis werken zal het meest voorkomen maar je kunt in theorie natuurlijk ook het werk in een openbare gelegenheid verrichten. Of onderweg tussen afspraken door.

In de nieuwe Glas in Beeld (#1 – februari 2021) die deze week verschijnt, leest u het volledige artikel. Nog geen abonnee? Neem hier een abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.