Productnieuws
interieurglas

Om in te spelen op nieuwe trends en duurzame ontwikkelingen in de interieurmarkt heeft Pilkington Nederland recentelijk haar Pilkington Mirropane Chrome Plus assortiment uitgebreid met een nieuw kleurgamma. Naast het zilverkleurige Chrome Plus interieurglas omvat dit gamma nu ook de kleurentinten grijs, blauw en brons. Deze kleuren hebben volgens Pilkington een ‘subtiele, luxueuze uitstraling’ en spelen in op de behoefte om door middel van reflecterende decoratieve glaselementen visuele effecten te creëren.

Het speciale offline gecoate interieurglas kan worden gehard, gebogen en gelamineerd waardoor de toepassing en ontwerpmogelijkheden eindeloos zijn. Door zijn robuuste eigenschappen hebben veranderingen in bijvoorbeeld temperatuur of vochtigheid geen invloed op de prestaties van het corrosiebestendige glas en kan het zowel buiten als binnen toegepast worden. Door dit gehele gamma ook in grotere maten, zelfs jumbo’s, aan te bieden speelt Pilkington Nederland in op de vraag naar grotere ononderbroken spiegeloppervlaktes. 

Toepassingen interieurglas

Pilkington Mirropane Chrome Plus Colour heeft de volgende toepassingen:

  • keuken achterwanden
  • badkamers en wellnessruimtes
  • partities
  • deuren
  • stijlvolle interieurtoepassingen

Tot de Pilkington Mirropane Chrome Range behoren Chrome, Chrome Plus en Chrome Spy. Elk type heeft zijn eigen specifieke doorzicht en reflectiewaarde. Deze beglazing is ook geschikt om logo’s, teksten en afbeeldingen aan te brengen door middel van zandstralen. Het assortiment glazen spiegels kan helpen om de uitstraling van een ruimte te verbeteren, een decoratief element toe te voegen of visuele effecten te produceren door te spelen met reflecties.

Lees al onze berichten over interieurglas.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.