Nieuws
hegla

De HEGLA Group opent op 1 oktober 2021 een dochteronderneming in Polen. Doelen: maximale klantnabijheid garanderen en ook in de toekomst blijven voldoen aan de eisen van de snelgroeiende Oost-Europese markt.  Op de nieuwe locatie is een verkoop- en technisch team aanwezig om direct ondersteuning te bieden bij alle projecten en vragen in de regio en om snelle, lokale ondersteuning te bieden bij service of reserveonderdelen. 

‘De vestiging is een ander knooppunt in ons netwerk, waarmee we ons willen positioneren als een betrouwbare partner voor verdere groei’, aldus de CEO van de Group Jochen H. Hesselbach.

Toegevoegde waarde 

Het uitgebreide team in Wroclaw vormt een aanvulling op de wereldwijde verkoop- en servicelocaties. In het filiaal zal ook een softwarecentrum worden opgezet, dat beschikbaar zal zijn voor klanten met programmeerdiensten voor zowel HEGLA als HEGLA-HANIC. De leiding komt in handen van Michał Siergiejewicz en Thomas Wellendorf.

Siergiejewicz (38) is sinds 2011 een erkend gesprekspartner op alle gebieden van de glasindustrie en wordt beschouwd als een professionele adviseur. Wellendorf (51) werkt sinds 2003 bij de groep en is als Sales Manager voor Noord-Europa, Oost-Europa en Rusland/GOS al vele jaren het aanspreekpunt van de klant. In de toekomst zullen alle bedrijven uit de groep met de nieuwe dochteronderneming nog dichter bij de klant staan: het technologie- en softwareteam zal de wereldwijde aanwezigheid en ook het servicenetwerk van versterken.

HEGLA Group

De HEGLA Group, met het hoofdkantoor in Beverungen en vestigingen over de hele wereld, biedt systeemoplossingen voor het opslaan, snijden, verwerken en sorteren van vlak, automotive en functioneel glas. Met haar dochterondernemingen HEGLA boraident, HEGLA-HANIC en HEGLA-Taifin biedt de groep ook oplossingen voor digitalisering, laserglasafwerking en harden of buigen van architecturaal of autoglas uit één hand. De groep is onlangs uitgebreid met locaties in de MENA-regio en Singapore.

Lees al onze berichten over Hegla, zoals over het annuleren van de deelname aan de beurs VITRUM.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Glas in Beeld: professioneel, technisch & inspirerend

Volg de ontwikkelingen in de glasbranche op het gebied van gebruik van vlakglas zoals: brandwerend-, energiebesparend- en veiligheidsglas.

Abonneer nu en ontvang 6 keer per jaar het vakblad Glas in Beeld.