Nieuws
Thorsten Trippler

Thorsten Trippler is per 1 februari de nieuwe commercieel directeur van de SEMCO Group. Hij volgt Bernhard Feldmann op, die algemeen directeur van de regio Noord blijft. Daarnaast zal Feldmann verantwoordelijk zijn voor de integratie en het operationeel beheer van de SCANGLAS-fabrieken in Denemarken. Die maken sinds het begin van het jaar deel uit van de groep.

‘We blijven groeien. Om deze groei soepel te laten verlopen, hebben we een optimale structuur en verantwoordelijke managers nodig.’ Dat zegt Hermann Schüller, Managing Partner van de SEMCO Group, als toelichting op deze stap.

Veel expertise en ervaring

Trippler heeft veel commerciële expertise en managementervaring. Hij was meer dan 25 jaar partner en directeur van Treuhand Weser-Ems Unternehmensberatung in Oldenburg. Meer recent was hij directeur van een middelgroot bedrijf in de bouwtoeleveringsindustrie. Als trainer heeft Trippler met succes het teamontwikkelingsprogramma ‘Team leben = Erfolg erleben!’ opgezet. Dit is in tal van bedrijven van SEMCO ingevoerd.

Teams SEMCO topprioriteit

‘Onze teams en familiecultuur zijn onze topprioriteit’, zegt Schüller. ‘Het is de basis van onze samenwerking met alle klanten, partners en medewerkers. Met Thorsten Trippler heb ik een competente en waarde- en teamgerichte managing director aan boord. Hij zal impulsen geven op commercieel gebied, maar ook op het gebied van leiderschap, het verbeteren van onze teams en cultuurontwikkeling.’

Samenwerken

Feldmann is sinds 2004 commercieel directeur van de SEMCO Group. Sinds 2013 is hij ook Managing Director van de locaties in de regio Noord. ‘Bernhard Feldmann heeft in de afgelopen achttien jaar een grote bijdrage geleverd aan de totstandkoming en ontwikkeling van onze commerciële administratie. Het ondersteunt onze locaties effectief in alle commerciële zaken en ontzorgt ze efficiënt. Ik kijk ernaar uit om met Bernhard Feldmann te blijven samenwerken in zijn nieuwe rol’, aldus Schüller.

Lees al onze berichten over Semco.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.