Nieuws
schuifdeursysteem voor douches

Een schuifdeursysteem voor douches dat zich aanpast aan elke behoefte. De GOCCIA50 van Logli Massimo biedt volgens het bedrijf praktisch voor ieder project een oplossing. In vijf verschillende opstellingen en twee installatietypes: de U- en S-serie.

Het schuifdeursysteem voor douches is standaard verkrijgbaar in vier afwerkingen. Aluminium mat en glanzend, RVS-look en matzwart zorgen ervoor dat de klant een ruime keuze heeft. Mocht dit niet voldoende zijn: alle RAL-kleuren zijn op aanvraag mogelijk.

Snelle montage

De onder geleider van het systeem is gemakkelijk te monteren en ontkoppelen. Dit maakt niet alleen de montage van de schuifdeur kinderspel maar ook het onderhoud eenvoudiger. De snelle ontkoppeling maakt het mogelijk tussen het vaste paneel en de schuifdeur te reinigen. Logli Massimo: ‘De GOCCIA50 is niet alleen veelzijdig maar ook innovatief door bijvoorbeeld de dubbelzijdige demper. Het schuifdeursysteem voor douches is er vanaf een minimale deurbreedte van 400 millimeter. Bovendien kun je ook het loopdeel vrijdragend monteren.’

Zie ook ons bericht over het nieuwe profiel van Logli Massimo voor glazen balustrades.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.