Nieuws
Guardian

Guardian Glass heeft een Training Center ontwikkeld. Het online platform heeft als doel te helpen meer te weten te komen over de rol van glas als ontwerp- en bouwmateriaal. Het nieuwe Center is een digitaal leerplatform dat een verscheidenheid aan online interactieve trainingstools en -bronnen biedt. Hieronder zijn op video gebaseerde leersessies, geaccrediteerde trainingsmodules, webinars en een persoonlijk boekingssysteem voor trainingen. Doelgroepen zijn glasfabrikanten, -verwerkers, -groothandels, architecten en bestekschrijvers.

Meer Guardian trainingen op komst

Het Training Center biedt gebruikers een dashboard en een gebruiksvriendelijke interface met personalisatie functies. Het stelt gebruikers in staat om hun training te volgen in de vorm van online video-leersessies, die worden ondersteund door presentaties en testen. Er zijn momenteel trainingsmodules beschikbaar over de productie en de geschiedenis van glas en glassoorten. Binnenkort volgen aanvullende modules over kleurgebruik, performance en coatings. Andere geplande modules zijn onder meer glassoorten, veiligheid, beveiliging, lamineren fabricage, verwerking, esthetiek, spiegelen, beglazing, optische kwaliteit, normen en voorschriften.

Glas is overal

’Als ontwerpmateriaal is glas overal om ons heen. Het heeft veel verschillende proposities en technische mogelijkheden’, zegt Steven Scrivens, Global Head of Digital Platforms bij Guardian Industries. ‘Maar veel gebruikers van glas zijn zich niet bewust van wat het kan doen en niet kan doen. Het Guardian Glass Training Center ondersteunt de ontwikkeling van vaardigheden. Het biedt ontwerpers van glas een unieke kans hun kennis en begrip over glas te vergroten. En dit op een gestructureerde, interactieve, leuke en boeiende manier.’

Het Center is momenteel beschikbaar in het Engels, maar de Guardian trainingen zullen binnenkort beschikbaar zijn in zeventien verschillende talen.

Online Bouw Academie

Steeds meer mensen willen online leren. Ook Eisma Bouwmedia is daarop ingesprongen met de Online Bouw Academie. Onder de eerste acht E-learnings is Basisbegrippen Vlakglas, ontwikkeld voor iedere professional die in de praktijk te maken krijgt met vlakglas. De online cursus is bestemd voor wie nieuw instroomt in de aannemerij en glassector. De E-learning is echter ook interessant voor wie al langer actief is in de bouw en meer over de mogelijkheden van vlakglas wil leren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.